Friday, February 8, 2013

d.e.a.n.'s.l.i.s.t. :)

Bismillahirrahmanirrahim.......

Alhamdulillah...Alhamdulillah...syukran..syukran Ya Allah....
terima kasih di atas rahmat dan nikmat-Mu....
Sesungguhnya kesakitan yg ku lalui rupanya akan dibayar dengan kejayaan yg tidak ku jangka...Amin..Alhamdulillah.... :)

Me ~ never be as brilliant like others...utk org lain mungkin perasaannya biasa2 jer...but for me,  who always  a moderate student since my primary school...until my tertiary education level before... I always be a moderate student....always a good result but never excellent ...but this time, Allah has given me the feeling that I never felt before...syukran jazillan Ya Allah..

"congratulation ! You are on dean list" ~ hoyeh!!  :) -------------> terpampang dlm result exam saya semester lepas....syukurrrrrrr...

terasa berbaloi dgn semua kepenatan, keserabutan, usaha dan doa saya...amin..amin..amin..
semoga berterusan sampai ke akhir perjalanan saya menuntut ilmu ini...in sha Allah... semoga berkekalan momentum dan istiqamah saya mencari ilmu ini..amin..





elove

2 comments:

  1. Alhamdulillah.congrats kak..hehe.
    Ni bertambah semangat kan..terus berusaha kekalkan dean s list...
    Insyaallah.will pray 4u

    ReplyDelete
  2. congrats!
    saya tak pernah dapat dean's list.
    i wonder our faculty dean tu kenal kita ke tak?

    ReplyDelete